Voertuigbrand blijkt olie lekkage pompstation A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 8 Januari 2012

Vanmiddag rond kwart over drie werd de brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel en van Capelle aan den IJssel opgeroepen voor een brand wegvervoer bij benzinestation Maatveld aan de A20.

Ter plaatse stond er een auto met Frans kenteken in de berm te wachten op de brandweer. Na een korte inspectie bleek dat er door een olie lekkage flink wat rook uit de auto was gekomen. de brandweer heeft voor de zekerheid de accu afgekoppeld van de auto. De auto is door een berger opgehaald.

Foto’s: Mart Beerens

Video: Guido van Waas


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten