Zeer grote brand bij bedrijfsverzamelgebouw Pijnacker

Pijnacker, 7 januari 2012

Op zaterdagavond is er brand uitgebroken bij een autowasserij, gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Ambachtsweg in Pijnacker. Rond middernacht werd er opgeschaald naar grote brand en enige tijd daarna werd het sein zeer grote brand gegeven.

De vlammen sloegen uit het dak van het pand wat gepaard ging met veel rookontwikkeling. Op dit moment is er nog niet meer informatie bekend.

Foto’s: Rob de Jong
Video: Guido van Waas

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten