Schuurbrand Torenlaan Voorhout

Voorhout, 10 januari 2012

Vanavond omstreeks half acht werd de brandweer van Sassenheim gealarmeerd voor een brand in een schuur aan de Torenlaan in Voorhout. De buren roken letterlijk onraad en alarmeerde de brandweer. Toen de brandweermensen eenmaal in de kazerne aankwamen werd “gebouwbrand” veranderd in “brandgerucht”. De Prio 1 bleef van kracht omdat er nu onduidelijk was wat er aan de hand was.

Ter plaatse bleek het allemaal wel mee te vallen, er bleek nog een pannetje op het vuur te staan. Na korte controle kon de brandweer retour kazerne.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten