Ongeval tussen auto en scooter, scooter belandt in de sloot ‘S-Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 10 januari 2012

Op dinsdagavond werden politie en ambulance opgeroepen om met spoed naar de ‘S-Gravenweg te gaan, hier zou een botsing zijn geweest tussen een auto en een scooter.

Bij het ongeval is de bestuurder van de scooter op het randje in de berm geland. De scooter is in de sloot geland. Een medewerker van het naastliggende bedrijf heeft de scooter het water uit gehaald. De bestuurder van de auto heeft er niks aan over gehouden. De bestuurder van de scooter is naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Davey de Man

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten