Helikopter inzet bij mogelijk persoon te water Parallelweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 januari 2012

In de nacht van dinsdag op woensdag komt er omstreeks half drie een melding van een mogelijk te water geraakt persoon aan de Parallelweg-Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hierop werden twee ambulances gealarmeerd eveneens als de brandweer van Nieuwerkerk en Gouda. Ter plaatse lag er bij de waterkant een fiets en een voorbijganger vond dit vreemd en alarmeerde de hulpdiensten. Ook de politie helikopter werd ingezet en heeft enige tijd zijn rondes gemaakt boven Nieuwerkerk.

Toen de duikers van Gouda de sloot eenmaal hadden afgezocht en niets konden vinden, kon men retour kazerne. De fiets is nu onder beheer van de politie. Van wie de fiets is of waar hij vandaan komt is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten