Benzine lucht in flat Preludeweg Alphen a/d Rijn

Alphen a/d Rijn, 14 januari 2012

Rond tien voor half vijf vanmiddag werd de brandweer van Alphen samen met de OvD Rijnstreek met spoed gealarmeerd voor een benzinelucht in een flat aan de Preludeweg in Alphen a/d Rijn.

Ter plaatse was er in de berging en in een aantal woningen van de flat een sterke benzine lucht te ruiken. Na enige tijd vond de brandweer een brommer in één van de bergingen onder de flat en die was benzine gaan lekken. De brandweer heeft meerdere metingen gedaan maar er zijn niet zodanige concentraties benzine gemeten dat de directe omgeving in gevaar kwam. Nadat de eigenaar in kennis was gesteld kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten