Zomerhuis in brand, Quarles van Uffordstraat Noordwijk

Noordwijk, 14 januari 2012

In Noordwijk werd vandaag de brandweer met spoed gestuurd naar de Quarles van Uffordstraat. Hier zou een brand zijn in een zomerhuis. Ter plaatse kwam er flink wat rook uit het pand. Door snel optreden van de brandweer bleef de brand beperkt, wel was er aanzienlijke schade aan meubels die binnen stonden. De brand ontstond door een boiler.

Toen eenmaal de brand geblust was, werd er nog geventileerd, daarna kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s toegezonden: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten