Aanrijding tussen twee auto’s Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda, 15 Januari 2012

Vanmiddag rond half twee werden de politie en ambulance naar de Burgemeester van Reenensingel gestuurd voor een aanrijding met letsel.

Ter plaatse stonden er twee auto’s tegen elkaar aan. Doordat er een voetganger overstak op een zebrapad remde er een auto, de bestuurster van een andere auto die van de Vuurdoornlaan afkwam had niet gezien dat de auto gestopt was en reed tegen de achterkant van de stilstaande auto. Er is één persoon onderzocht in de ambulance maar niet meegenomen naar het ziekenhuis. De schadeformulieren zijn ingevuld en de politie heeft de weg aangeveegd.

Foto’s: Guido van Waas & Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten