Twee auto’s branden uit op JA Beyerinkstraat en Kerkepad Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 15 januari 2012

Op zondagochtend even na 4 uur werd de brandweer van Nieuwerkerk opgeroepen voor een voertuigbrand op de kruising van de JA Beyerinkstraat met het Kerkepad. Eenmaal ter plaatse stond op een parkeerhaven langs de JA Beyerinkstraat een auto in brand, maar enkele tientallen meters verderop op het Kerkepad stond nog een tweede voertuig in lichterlaaie. Hierop werd opgeschaald naar middelbrand.

De spuitgasten hadden het vuur snel onder controle, maar de auto’s kunnen beide als total loss worden beschouwd. De voertuigen zullen worden geborgen waarna de politie onderzoek zal doen naar de toedracht, maar brandstichting wordt op dit moment nog niet uitgesloten.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten