Overval op supermarkt Sterrenlaan Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn, 16 januari 2012

Aan het einde van de middag kwam er bij de politie een melding van een overval op een supermarkt aan de Sterrenlaan in Alphen a/d Rijn. De dienders gingen ter plaatse en er werd onder andere hulp gezocht via twitter om uit te kijken naar de dader.

Politiebericht:

Rond zes uur ’s avonds kreeg de politie de melding van een overval op een supermarkt aan de Sterrenlaan.

Een man zou in de supermarkt een bijtende stof hebben laten vrijkomen. Mensen kregen last van tranende ogen en geïrriteerde luchtwegen, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. De man is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan, richting Zonneweg en vervolgens richting Ridderhof. Een politiehelikopter heeft een zoekslag gemaakt, alsmede agenten in de omgeving. Rond kwart voor negen heeft de politie op de Hoofdstraat op grond van het signalement een 31-jarige Alphenaar aangehouden.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten