Industriebrand SWA Distributieweg Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 19 januari 2011

Vanmorgen werd de brandweer van Alphen aan den Rijn met spoed gevraagd om naar de SWA te komen voor een OMS melding (Openbaar Meld Systeem).

Enkele minuten later werd er opgeschaald naar fabrieksbrand. Op de houtafdeling van de SWA was door werkzaamheden wat rook ontstaan waardoor de melding kwam. De brandweer is snel naar binnen gegaan en heeft erger voorkomen. Doordat het vlak voor de aanvang van de werktijd was werden de werknemers van het bedrijf buiten tegengehouden.

Foto’s Edwin Kasteleijns

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten