Paard ter water Bermweg Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Nieuwerkerk aan den IJssel, 19 januari 2012

De Nieuwerkerkse brandweer werd op donderdagmiddag opgepiept voor een dier in nood op de Bermweg in dezelfde plaats.

Ter plaatse lag er een paard in een sloot naast het weiland. Omdat de brandweer het paard er met zes man niet uit kreeg, werd de tweede tankautospuit opgeroepen. Na wat werk kregen ze het paard er uiteindelijk uit.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

 


 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Peter

    Wat een helden. Goed gedaan mannen/ vrouwen. Hulp aan mens en dier in nood blijft altijd belangrijk en mooi werk.
    Succes in de toekomst.

  2. Manuela

    Jeetje,die zat meer in de bagger dan in het water. Niet gek dat hij er bijna niet uit kwam. Jullie hebben inmiddels wel een hoop ervaring met zwemmende paarden. (ik hoop jullie in ieder geval komende zomer niet nodig te hebben maar ik beloof niks ­čśë )

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten