Duikers zoeken weer naar persoon te water, Nieuwdorperweg Reeuwijk

Reeuwijk, 21 januari 2012

Op zaterdagochtend werden de hulpdiensten naar de Nieuwdorperweg in Reeuwijk gestuurd voor een melding van een persoon te water. Er was iemand gevallen en deze persoon kon niet meer gevonden worden en daarom werden de duikers ingezet.

De politie kreeg hiervoor een melding dat er iemand gevallen was op de Nieuwdorperweg. De voorbijganger die dit gemeld had, had eerst zelf al hulp aangeboden maar dit werd op een agressieve manier geweigerd waarop de politie werd ingeschakeld. Toen zij niemand kon vinden, werd voor de zekerheid een duikteam ter plaatse gevraagd. Met twee duikers is er gezocht nabij de plek waar de man gevallen was. Ongeveer drie kwartier na de melding werd zoekactie gestaakt en konden de hulpdiensten terug naar hun post. Mogelijk is de gevallen persoon toch zelf opgestaan en de andere kant opgegaan. Dit was voor de Goudse brandweer hun derde duikinzet in een week tijd.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Alweer…Begint een beetje op te vallen dit… Alle 3 in het donker, op een plek waar je liever niet wilt fietsen in het donker…Hopen dat de man het goed maakt dan maar…Waarom is btw dit keer de ambulance niet gepiept? Mooie foto’s.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten