Rolgordijn in brand Smaragdlaan Leiden

Leiden, 21 januari 2012

Vanavond werd met spoed de brandweer van Leiden-Zuid naar de Smaragdlaan te Leiden gestuurd voor een binnenbrand. De brandweer is de woning binnen gegaan en heeft de woning gecontroleerd. Er bleek een rolgordijn in de brand te hebben gestaan. Deze was inmiddels helemaal opgebrand. Of de brandweer heeft geblust is onbekend. Na de controle is de brandweer retour gegaan.

Foto’s: Jeroen Lens

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten