Auto te water Provincialeweg N206 De Zilk

De Zilk, 22 januari 2012

Zondagmiddag om 15:53 uur werden de hulpdiensten gezonden naar de inmiddels beruchte bocht in de N206 nabij De Zilk. Op deze plek zijn namelijk al eerder auto’s van de weg geraakt.

Bij aankomst van politie, ambulance en brandweer bleek dat er een oldtimer uit de bocht was gevlogen. Eerst werd een lantaarnpaal geraakt, die net als de auto in het water belandde. Gelukkig zijn bij dit ongeluk geen gewonden gevallen. Tijdens de berging door de B.C.B. werd de weg in zijn geheel afgesloten, mede met behulp van een dienstauto van de Provincie Zuid-Holland.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg
Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten