Auto komt gedeeltelijk in sloot terecht Goudseweg Bodegraven

Bodegraven, 24 januari 2012

Op dinsdagmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto die te water zou zijn geraakt aan de Goudseweg in Bodegraven. Naast meerdere brandweervoertuigen en politie werden er ook vier ambulances meegestuurd.

Eenmaal ter plaatse bleek er een voertuig deels met de voorkant in de sloot te liggen op de kruising met het Nespad. Zover bekend waren de inzittenden vrij snel uit het voertuig. Of er iemand gewond is geraakt is niet duidelijk. Ook de oorzaak is bij ons niet bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Marcel

    Ik rijd hier elke dag. Ik weet niet hoe het gebeurd is. Ze wilden de hoek om en hebben de bocht gemist? Ze moesten uitwijken voor een voorligger die was gestopt om iemand voor te laten of te laten oversteken? Gelukkig is het nog redelijk goed afgelopen. Rond half negen was de auto in de takels en stond alleen het bord nog scheef.

  2. Frank

    Nou, het gebeurde precies achter mij. Ik moest inhouden voor de rotonde en reed ong. 30 km/uur. Toen ik achter mij ineens een lawaai hoorde. Deze auto kwam met behoorlijke snelheid aanrijden en moest uitwijken om niet tegen mij aan te botsen. Hij koos er voor om rechts de sloot in te duiken, na eerst een verkeersbord overreden te hebben. waarschijnlijk was de chauffeur afgeleid. Ik hoop in ieder geval dat het goed afgelopen is.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten