Auto slaat omver na botsing met boom Reeuwijkse Houtwal Reeuwijk

Reeuwijk, 24 januari 2012

Ook in Reeuwijk was het erg glad vanmorgen, na de auto te water in Bodegraven kwam er een melding van een ongeval op de Reeuwijkse Houtwal in Reeuwijk. Een bestuurster is met haar auto verrast door de gladheid waardoor zijn de auto niet meer onder controle had. Het voertuig botste op een boompje en sloeg omver.

De bestuurster wist zelf haar voertuig te verlaten. De ambulance is wel geweest om haar te controleren maar ze mocht uiteindelijk op eigen benen verder. De berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s: Rens de Haan & Marc Struik

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten