Brand bij Tango tankstation Beinsdorp

Beinsdorp, 24 januari 2012.

Dinsdagmiddag om ca. half vijf heeft een scooterrijder het alarmnummer 112 gebeld, nadat hij een plof had gehoord en er brand uitbrak. De scooter verplaatste hij zeer kordaat iets bij de pompen vandaan.

De brandweer uit Nieuw Vennep heeft de brand geblust, maar van de scooter bleef niets meer over. Alleen het metalen frame resteerde. De politie heeft de Venneperweg in zijn geheel afgesloten om de brandweer de bluswerkzaamheden te laten doen.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten