Aanrijding tussen scooter en auto Vrijheidslaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 24 januari 2012

Op dinsdagavond werden twee ambulances en politie opgeroepen voor een aanrijding met letsel op de Vrijheidslaan.


Er had een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Op de scooter zaten twee mensen. De bijrijdster is op een wervelplank naar het Bleulandziekenhuis gebracht. De bestuurder van de scooter hoefde alleen nagekeken te worden, maar is niet naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Michael de Man

Video: Davey de Man

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. anne

    nou ik kan jullie vetelle dat ik alleen me nek en me rug en me linker arm plus me linker been zwaar gekneust heb en heb tot 1 uur in ziekenhuis gelegen en toen mogt ik weer naar huis heb nu veel pijn maar komt goed hoop ik groetjes anne

  2. anne

    krijg sins vandaag nog meer medicijnen teggen de pijn en moet nog een week rusten ben net terug van de dokter

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten