Assistentie politie Kenauweg Leiden

Leiden, 25 januari 2012

Vannacht rond half drie werd er door de politie van Leiden om assistentie gevraagd van de brandweer.

De inzet van de brandweer had te maken met omdat er een sissend geluid uit een stikstof bandenspanningsapparaat kwam. De brandweer heeft geprobeerd het sissen te stoppen, maar dat lukte niet. Hierop ging de brandweer retour naar de kazerne. De politie heeft een telefoontje gepleegd en is hierna ook vertrokken. Of er iets aan het sissende apparaat gedaan wordt is onbekend.

Foto’s : Jeroen Lens

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten