Leiden, 24 januari 2012

Vanavond is er een auto vast komen te zitten in een weg waaraan gewerkt werd. Volgens de bestuurder stond er een bord die aangaf dat de autos die weg moesten volgen. Hierdoor is de bestuurder die weg ingereden en vast komen te zitten. De BCB heeft de auto eruit kunnen trekken. Gelukkig voor de eigenaar had de auto geen schade en kon deze daarom zijn weg vervolgen. Hoe hetomleidingsbord daar terecht is gekomen is onbekend.

Foto’s : Jeroen Lens

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten