Bedrijfsongeval op bouwplaats in Hoofddorp

HOOFDDORP, 26 januari 2012

Donderdagochtend is bij bouwwerkzaamheden op de Hoofdweg een bouwvakker gewond geraakt. De 22-jarige man uit Leeuwarden is met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis.

De man was aan het werk met betonnen platen toen door nog onbekende oorzaak een van de platen viel. De man kwam als gevolg hiervan ten val. Vele hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man snel van eerste hulp te voorzien. De Leeuwarder is per ambulance vervoerd. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar hoe het heeft kunnen gebeuren.

Foto & video: Daniel van Straeten

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten