Kind gewond na aanrijding in Hoofddorp

Hoofddorp 26 januari 2012,

Een moeder reed donderdag samen met haar zoon op de Nieuwe Molenaarslaan in Hoofddorp en wilde de Pagode inslaan. Helaas zag ze niet dat er een andere auto aankwam, deze reed vervolgens tegen de auto van de vrouw aan.

Omdat de jongen gewond zou zijn en hij daardoor niet uit de auto kon komen, is de wagen gedeeltelijk open geknipt door de brandweer. Moeder en zoon zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek. De andere bestuurster is gecontroleerd in de ambulance en is door de politie naar huis gebracht.

De jongen had van de hulpverleners een traumabeertje gehad die hij moedig vasthield tijdens zijn bevrijding uit de auto.

Foto en Video: Daniel van Straeten

 

 


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten