Snelheidscontrole Weeresteinstraat Hillegom (Update)

Hillegom, 26 januari 2012

Donderdagavond heeft de politie een snelheidscontrole uitgevoerd op de Weeresteinstraat in Hillegom. De automobilisten werden in beide richtingen met een lasergun gecontroleerd. Dat deze controles nodig zijn, bleek uit de gemeten snelheden.

Snelheden van 69, 78 en 79 zijn voor wegen binnen de bebouwde kom ruim te hoog. Diverse overtreders werden staande gehouden en kregen een bekeuring mee.
Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg
Politiebericht:
De politie heeft donderdag 26 januari een snelheidscontrole gehouden met de lasergun op de Weeresteinstraat.
Tussen 19.00 en 21.00 uur werden er 21 processen-verbaal uitgeschreven en 6 voor overige verkeersovertredingen, zoals het niet om hebben van de gordel, inhalen bij een doorgetrokken streep en onjuiste verlichting. De hoogst gemeten snelheid was 91 km/uur, na correctie 87 km/uur.
Snelheid binnen de bebouwde kom
In de bebouwde kom ben je niet alleen. Fietsers, voetgangers en spelende kinderen zijn kwetsbaar. Als automobilist ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers. Hou je daarom altijd aan de snelheidslimiet in de bebouwde kom: 30 en 50 km. Veilig thuiskomen, heb je zelf in de hand.


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten