Beginnende autobrand, De Ruyterstraat Lisse

Lisse, 28 januari 2012

Vrijdag op zaterdagnacht omstreeks 04.00 uur werd een bewoner van de De Ruyterstraat in Lisse ruw in zijn slaap gestoord omdat er werd aangebeld. Er werd de mededeling gedaan dat er een auto in de brand stond.

Hierop zijn brandweer en politie gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Toen bleek dat de gewekte bewoner zelf de beginnende brand had geblust. Voor de brandweer was er niets te doen en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Wilbert van Minnen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten