Voertuigbrand Transportweg Waddinxveen

Waddinxveen, 27 januari 2012

Vanavond rond half acht werd de brandweer van Waddinxveen gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Bredeweg in die plaats. Al snel werd het duidelijk dat de auto niet op de Bredeweg stond maar op de Transportweg.

Ter plaatse stond de auto aan de voorkant in brand. De brand was snel geblust. Na een controle onder de motorkap was het werk voor de brandweer gereed en kon zij retour kazerne. Hoe de brand is ontstaan is onbekend. De transportweg is enige tijd afgesloten geweest en dat zorgde voor veel hinder. Een berger heeft de auto meegenomen.

Fotos: Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten