Ongeval op parkeerplaats bij A4 brugrestaurant Hoofddorp

Hoofddorp, 29 Januari 2012

Zondag avond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de parkeerplaats bij het A4 Brugrestaurant. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd waar onder de brandweer omdat er spraken zou zijn van eventuele beknelling. Dit was echter niet het geval.

Wel hebben ze assistentie verleend aan het stabiliseren van de twee slachtoffers. Deze konden daarna op eigenkracht naar de ambulance lopen waarna ze voor controle zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto had verder geen klachten. Volgens de politie ging het hier om een voorrangsfout. De twee auto’s zijn door een sleepbedrijf weggesleept.

Fotografie en video: Daniel van Straeten

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten