Aanrijding tussen auto en fietser Bodegraafsestraatweg Gouda

Gouda, 30 januari 2012

Maandagmiddag werden politie en ambulance naar de Bodegraafsestraatweg in Gouda gestuurd voor een aanrijding tussen een auto en een fietser. Ter hoogte van de Thorbeckelaan wilde de fietser de weg oversteken, maar werd geschept door een personenauto.

De fietser is eerst korte tijd in de ambulance behandeld waarna deze naar het ziekenhuis vertrok. De politie heeft getuigen gehoord en zal verder onderzoek doen naar het ongeval.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten