Oefening middel hulpverlening in De Wurft Noordwijk

Noordwijk, 30 januari 2012

Vanavond oefende brandweer Noordwijk een brand en middel hulpverlening in en voor rockcafť De Wurft aan de Parallelboulevard in Noordwijk.

Het oefenscenario was dat een auto met een fietser in aanrijding gekomen. De auto blokkeerde de ingang van het cafť waardoor bezoekers niet naar buiten konden vluchten. Bij de aanrijding was ook brand ontstaan, waardoor ook de Wurft vol rook stond. De Wurft bevindt zich in een kelder dus is ontruimen en het bestrijden van brand extra moeilijk. De elf “bezoekers” zijn eerst uit het cafť bevrijd, tegelijkertijd werd de brand bestreden en als laatst werden††de slachtoffers van de aanrijding geborgen. Ook burgemeester Lokker was aanwezig bij deze oefening.

Foto’s : Gijsbert van der Niet

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten