Oefening brandweer Nieuwveen

Nieuwkoop, 30 januari 2012

Op maandagavond wordt er door veel brandweerkorpsen geoefend, zo ook door het korps van Nieuwveen. Vandaag stond de flash-over op het programma voor de brandweerlieden. Door instructeurs werd er uitleg gegeven wat de bedoeling was en dat moest daarna in de praktijk worden gebracht.

Al met al een geslaagde oefening. Voor meer informatie over flash-0ver, klik daarvoor hier.

Bij deze willen we brandweer Nieuwveen en de instructeurs bedanken voor de uitnodiging en de goede uitleg die we hebben gekregen.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

  1. MSA

    De brandweer HM geeft op alle kazernes de instructie RSTV en deurprocedure. Dit gebeurt m.b.v. een oefencontainer van FireFlash, maar het is geen flashover-training. Dat deze flashover wel een keer wordt gecreeerd is mooi meegenomen…

  2. david rompas

    Beste Fotografen,

    Als Instructeur van FireFlash wil ik jullie bedanken voor de geweldige foto’s. Ondanks de koude omstandigheden en de straffe oosten wind zijn jullie toch gebleven. Chapeau!! Het foto toestel trilde zowat uit jullie handen. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom bij alle andere trainingen die we geven bij FireFlash. O.a in Woerden met de dubbele unit. Veel succes met jullie werk en ga door met jullie enthousiasme op het foto gebied. david rompas

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten