Leimuiderbrug, 1 februari 2012

Vanavond is er een auto te water geraakt in de Ringvaart aan de Leimuiderdijk. De politie spreekt hier over een verdachte situatie, wel kon de politie vertellen dat er geen inzittenden zijn.

De brandweer heeft met duikers onderzoek gedaan onder water. Op dit moment gaat de politie een onderzoek instellen. Een speciaal bergingsbedrijf zal de auto uit het water halen. Dit zal nog enige tijd gaan duren, de Leimuiderdijk zal tot het onderzoek is afgelopen afgesloten blijven.

*Zodra er een politiebericht is, zullen we deze hierbij plaatsen.

(update 1)

De politie kreeg woensdagavond een melding van een overval op een woning aan de Dassenbos. Meerdere overvallers drongen rond 19.00 uur de woning binnen en bedreigden de bewoners met wapens.Het is niet bekend of er iets buitgemaakt is. De politie heeft een uitgebreide zoekactie opgestart. Dit heeft nog niet geleid tot aanhouding van verdachten. De politie Kennemerland is op zoek naar meer getuigen.

(Update 2)

Woningoverval(aanvulling)?HOOFDDORP, 2 februari- De politie kreeg woensdagavond een melding van een overval op een woning aan de Dassenbos. Meerdere overvallers drongen rond 19.00 uur de woning binnen en bedreigden de bewoners met wapens. De mannelijke bewonerwerd meegenomendoor de overvallers.

Omstreeks 23.30 uur woensdagavond werdhijop een parkeerterrein in Hazerswoudedoor politiemensen van Hollands-Midden aangetroffen. De man is opgevangen. Op het parkeerterrein in Hazerswoude werd, naast de man,een witte bestelbusaangetroffen, deze ismeegenomen in het onderzoek.Mensen meerinformatie hebben over dit busje en dit nog niet met de politie hebben gedeeld worden verzocht te bellen met 0900-8844.

23.45 uur werd de auto van het gezin in de Ringvaart langs de Leimuiderdijk aangetroffen. De politie Kennemerland is een uitgebreid sporenonderzoek gestart op de diverse locaties. Daarnaast wordt een buurtonderzoek gehouden.

De politie Kennemerland is op zoek naar meer getuigen of mensen die op een andere manier mogelijk meer informatie hebben die de politie kan helpen in het onderzoek.


Fotografie en Video : Daniel van Straeten

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten