Middelhulpverlening bij zinkende woonboot Kattensingel Gouda

Gouda, 3 februari 2012

Op de Kattensingel is deze ochtend middel hulpverlening gemaakt in verband met een zinkende woonboot. De brandweer heeft groot materieel ingezet om de ark te kunnen redden.

De eerste melding kwam binnen rond 8.30 uur, waarna binnen enkele minuten al werd opgeschaald naar middel hulpverlening. Naast de assistentie door brandweer Reeuwijk werd ook een DPU ingezet. De woonboot zou al enkele tijd onbewoond zijn en staat ook al jaren te koop, dus mede daardoor zijn er geen slachtoffers gevallen. Ook Eneco is met spoed ter plaatse gekomen om gas en elektra af te sluiten.

Iets voor half 11 werd bekend gemaakt dat het de brandweer niet lukt om het gevaarte leegt te pompen door de schade en er zal een berger worden gevraagd om de woonboot weg te hijsen.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Mooie foto’s gemaakt:)

  Was behoorlijk koud om er te staan.

  Al 2de keer dat dit gebeurt, verleden jaar Jaagpad en nu hier:o

 2. pam

  ik zie alleen de emmertjes niet. maar je heb wel gelijk.
  stel je pompt het voor, dan heb je het probleem nog nog niet opgelost.
  gevalletje onderhoud misschien?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten