Auto glijdt van de Hoofdweg tussen Nieuw-Vennep en Abbenes

Nieuw-Vennep, 4 februari 2012

De inzittenden van deze auto hebben wel geluk gehad, toen zij van de Hoofdweg afraakten tussen Nieuw-Vennep en Abbenes. Ze zijn zonder kleerscheuren uit de auto gekomen. De auto kon alleen niet meer veilig verder rijden en moest door een berger worden weggesleept.

Door het slechte weer lijkt het soms dat er voldoende gestrooid is, maar het kan echter toch glad zijn. Let dus altijd goed op uw snelheid en dat u altijd de lifehammer bij de hand heeft, zodat als er wat gebeurd u de auto uit kan komen.

Fotografie: Daniel van Straeten

 

 


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Volgens het nieuws is het zo koud dat er niet eens meer gestrooid wordt.

    Mooie foto’s.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten