Auto total loss na ongeval Kanaaldijk Waddinxveen

Waddinxveen, 4 februari 2012

In Waddinxveen werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval op de Kanaaldijk N454. Ter plaatse was een bestuurder met zijn bestelbus van de weg geraakt en op een betonnen rand gereden. Met n wiel over het gras en het ander over het ijs van de naast gelegen sloot reed hij nog zo’n 30 meter door. Uiteindelijk kwam hij tot stilstand met zware schade aan zijn auto. Het voorwiel was door de auto heen gekomen en lag tegen de bijrijders stoel aan.

Er werd uiteindelijk om assistentie van meerdere politie eenheden gevraagd omdat de man zich agressief gedroeg. Een alcohol test moet uitwijzen of de man onder invloed van alcohol was. De auto was total loss. Door het vele bloedverlies heeft de politie besloten de VOA ook te alarmeren. Normaal wordt deze niet ingezet bij eenzijdige ongevallen tenzij de ernst van de situatie hoog is.

Foto’s: Rens de Haan, Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten