Waddinxveen, 4 februari 2012

In Waddinxveen werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval op de Kanaaldijk N454. Ter plaatse was een bestuurder met zijn bestelbus van de weg geraakt en op een betonnen rand gereden. Met n wiel over het gras en het ander over het ijs van de naast gelegen sloot reed hij nog zo’n 30 meter door. Uiteindelijk kwam hij tot stilstand met zware schade aan zijn auto. Het voorwiel was door de auto heen gekomen en lag tegen de bijrijders stoel aan.

Er werd uiteindelijk om assistentie van meerdere politie eenheden gevraagd omdat de man zich agressief gedroeg. Een alcohol test moet uitwijzen of de man onder invloed van alcohol was. De auto was total loss. Door het vele bloedverlies heeft de politie besloten de VOA ook te alarmeren. Normaal wordt deze niet ingezet bij eenzijdige ongevallen tenzij de ernst van de situatie hoog is.

Foto’s: Rens de Haan, Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten