Strooicombinatie belandt in sloot Schenkel Berkenwoude

Berkenwoude, 3 februari 2012

In Berkenwoude is eind van de middag een tractor met strooiwagen te water geraakt aan de Schenkel (verlengde Beijerscheweg) De chauffeur verklaarde dat er een fietser in een bocht stond om de strooiwagen voorbij te laten gaan.
De chauffeur zag ineens de jongen op de fiets en schrok daar zo van dat hij hard remde waardoor hij door de gladheid de sloot in gleed.
Later op de avond hebben een kraan en berger  de tractor en de strooiwagen uit het water getakeld. Dit was nog een hele klus en duurde al met al een paar uur.
Tijdens al deze werkzaamheden was de weg naar de Achterbroek afgesloten. De chauffeur is met de schrik vrijgekomen.

Foto’s: Ashlyn Blokland & Marco van Bemmel

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten