Vijfhuizen, 3 februari 2012,

Een brand bij een woning aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen heeft vrijdagavond een volire volledig in as gelegd. De brand is ontstaan doordat de bewoner een kacheltje in de volire had gezet.Door de brand stond ook de garage van de buren vol met rook. De brandweer heeft de vlammenzee geblust en heeft het huis en de garage van de bewoners nagekeken. Naar alle waarschijnlijkheid hebben de vogels de brand niet overleeft.

Fotografie en Video: Daniel van Straeten

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten