Zwaan in nood in het Goudse Hout

Gouda, 4 februari 2012

Op zaterdagmiddag werd de Goudse brandweer zonder spoed naar het Kale Jonkerpad gestuurd. De melding was dat er een dier in problemen zou zijn op het ijs.

Ter plaatse zat er een zwaan midden op het meer. Omstanders dachten dat het beest vast was komen te zitten in het ijs. Een brandweerman ging het ijs op om het gevogelte te helpen, maar toen hij er bijna was stond het dier op. Hieruit werd duidelijk dat de zwaan niet vast zat en dus ook geen hulp nodig had. Hierop kon de brandweer terug naar de kazerne. Ook de inmiddels gearriveerde dierenambulance kon onverrichter zaken het Goudse Hout verlaten.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Prachtfoto’s zo met die sneeuw:)

    Interessant, WO dus meegereden, terwijl die niet was opgeroepen?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten