Auto komt naast de weg terecht Gemeneweg Hazerswoude Dorp

Hazerswoude Dorp, 4 februari 2012

De hulpdiensten werden op zaterdagavond opgeroepen voor een voertuig te water ter hoogte van de brandweerkazerne aan de Gemeneweg (N209) in Hazerswoude Dorp. Een personenauto was naast de weg gekomen en naar beneden gegleden.

Bij aankomst bleek de auto echter niet in het water te liggen, maar onderaan de dijk in het weiland. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en werd opgevangen in de brandweerkazerne. Hij is daarna door ambulancepersoneel onderzocht, maar mocht zijn eigen weg vervolgen. De auto zal worden weggesleept.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. waddinxvener

    reden toevallig langs het ongeval.
    Waren van mening dat de brandweerwagen erg lastig stond geparkeerd. door toedoen van zijn grote licht (voorlampen) maakte hij het tegemoetkomende verkeer erg lastig op deze besneeuwde en onverlichte weg. we moesten echt met onze handen zijn koplampen afschermen om niet verblind te worden. bijna een brandweerman aangereden hierdoor die het verkeer stond te regelen.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten