Autobrand woedt op de Hillegommerdijk in Lisserbroek

Lisserbroek, 4 februari 2012

De brandweer Lisserbroek werd om 15.00u opgeroepen voor een autobrand op de Hillegommerdijk in Lisserbroek.
Eenmaal ter plaatse was er niks aan de hand: een voorbijganger hield de automobilist tegen, met de mededeling er veel rook uit de auto kwam en die heeft de brandweer gebeld. Daarop heeft de brandweer de auto nagekeken.
De brandweer wilde de auto opzij rijden, maar hij startte niet meer. Daarop hebben ze besloten om de auto opzij te duwen en op een parkeerplaats te zetten, daarna kon de brandweer terug naar de kazerne.

Toen de brandweer net terug onderweg naar de kazerne, kwam de politie nog even langs om de bestuurder te vragen wat er aan de hand was.

Foto’s: Robert van Voorst.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten