Vijfhuizen, 5 februari 2012

De hulpdiensten spoedden zich zondagochtend rond elf uur naar de Ringvaart aan de cruquiusdijk, omdateen persoon door het ijs was gezakt. De persoon probeerde vanaf Vijfhuizen naar Haarlem te lopen, maar zakte door het ijs. Het slachtoffer is door de brandweer uit het water gehaald.

Ondertussen was de traumahelikopter ook gearriveerd. Het slachtoffer is in de ambulance gestabiliseerd en vervoerd naar het ziekenhuis.

Fotografie en Video : Daniel van Straeten

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten