Schoorsteenbrand Verzetsstraat Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 4 februari 2012

Op Zaterdagavond werd er door een brandweerman vlammen uit een schoorsteen geconstateerd. Hij heeft gelijk alarm geslagen en is gaan aanbellen bij de bewoner.

Nadat de brandweer de schoorsteen geveegd had, kon zij weer retour naar de kazerne.

Foto’s: Michael de Man, Mart Beerens & Rob de Jong

Video: Michael de Man

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten