Brandweer assisteert bij bevrijden van persoon na aanrijding Zuidelijke Dwarsweg Moordrecht

Zuidplas, 6 februari 2012

Tijdens de avondspits van maandag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de kruising van de Bredeweg, Middelweg en Zuidelijke Dwarsweg in de gemeente Zuidplas. De brandweer van Moordrecht werd opgeroepen om te assisteren met het bevrijden van n van de personen.

De spuitgasten hebben samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer uit het voertuig geholpen zonder hierbij de auto open te knippen. De ongelukkige persoon werd gelijk op de brancard gelegd en daarna de ambulance ingereden. Na enig werk in de ziekenwagen vertrok deze met patint naar een ziekenhuis.

Het verkeer ondervond hinder door het ongeval; bestuurders vanuit Moerkapelle richting Moordrecht werden omgeleid. Het verkeer in tegengestelde richting kon nog wel gebruik maken van de Middelweg en Bredeweg. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval, over eventuele andere slachtoffers is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten