Vogel in schoorsteen Sterrenlaan Waddinxveen

Waddinxveen, 6 februari 2012

Vanmiddag werd de brandweer van Waddinxveen en Gouda opgeroepen voor een vogel die in de schoorsteen zou zitten.

De brandweer heeft vakkundig de grote kap gelicht waarna een kauw vanonder die kap wegvloog. Tijdens de reddingsactie moest een brandweerman verzorgd worden. Na de aangeboden koffie door de bewoonster, kon men weer naar boven voor het vastzetten van de kap. Het verkeer werd door de brandweer omgeleid.

Foto’s: Simon Frank

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten