Binnenbrand Willem de Zwijgersingel Gouda

Gouda, 8 februari 2012

Op woensdag moest de Goudse brandweer naar de Willem de Zwijgersingel. Hier was de melding van een “gebouwbrand woning”.

Eenmaal ter plaatse bleek inderdaad dat er een brandje had gewoed, maar deze was al uit. Wel was er een concentratie CO vrijgekomen wat nog in het portiek hing. Dit werd verjaagt met een ventilator. Toen dat was gebeurd, konden de bewoners, die hun huis moesten verlaten, terug naar de warme kachel.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten