Zeer grote brand in snackbar De Platvis aan het Kennedyplein Nieuwkoop

Nieuwkoop, 10 februari 2012

Vanmiddag is er een zeer grote brand in snackbar De Platvis aan het Kennedyplein in Nieuwkoop uitgebroken. De brandweer rukte uit met groot materieel en schaalde op naar GRIP 1. Het hele centrum van Nieuwkoop werd afgesloten door de vele politie mensen, ook aanwezig daar. Daarnaast waren er meerdere voertuigen van de RAD ter plaatse gekomen.

Alle woningen die in de buurt staan werden ontruimd. De bewoners werden opgevangen in een bibliotheek die daar op korte afstand vandaan is. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Ook de oorzaak is nog onbekend.

Foto’s: Manon Schutter, Petra Schutter, Casper van der Hoek & Vincent Witteman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

 1. Rens de Haan

  Beste Sjaak,

  Een zeer grote brand wordt niet alleen afgekondigd wanneer het publiek genoeg vlammen ziet šŸ˜‰

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten