Autobrand Elfde Heesterhof Gouda

Gouda, 11 februari 2012

In Gouda werd de brandweer in de nacht van elf februari even voor half drie gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Elfde Heesterhof. Ter plaatse stond de voorkant van de auto volledig in brand. Door snel optreden van de brandweer bleef het bij de voorkant en brandde de auto niet volledig uit. Ook naastliggende schuren werden gespaard.

De brand is vermoedelijk begonnen onder de motorkap en deze bleek moeilijk open te gaan. Nadat de brandweer er hydraulisch gereedschap bij pakte ging de kap plots wel open waarna dat gereedschap weer opgeruimd kon worden. Na een half uur was de brand uit en kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten