Extreme gladheid veroorzaakt chaos op de A12 omgeving Bodegraven

Bodegraven, 13 februari 2012

Omstreeks half ÚÚn zondag op maandag nacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Bodegraven.

Een vrachtwagenchauffeur voelde tijdens het rijden wat aan de achterkant waarna bleek dat er een auto tegen hem aan was gereden. Er was geen letsel bij dus beide bestuurders waren al begonnen met het invullen van de schadeformulieren. Op het moment dat zij hier mee bezig waren, hoorden de mannen slippende banden en zagen een auto tegen de vangrail botsen en daarna met een enorme vaart tegen de achterkant van de vrachtwagen. Hierbij raakte zeker ÚÚn persoon gewond waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Uiteindelijk hebben de personen zelf het voertuig kunnen verlaten.

Gladheid;

Op dat moment waren er op zeker al vijf plekken op de A12 in de omgeving van Bodegraven ongevallen gebeurd. Deze waren allemaal zonder letsel waarna het voor de bergers overuren maken was.

Uiteindelijk werd door de meldkamer GRIP 1 afgegeven vanwege de gladheid, bij veel meldingen kwam er standaard in het bericht voor de betreffende hulpdiensten er bij te staan dat er extreme gladheid was.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten