Bodegraven, 13 februari 2012

Omstreeks half n zondag op maandag nacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Bodegraven.

Een vrachtwagenchauffeur voelde tijdens het rijden wat aan de achterkant waarna bleek dat er een auto tegen hem aan was gereden. Er was geen letsel bij dus beide bestuurders waren al begonnen met het invullen van de schadeformulieren. Op het moment dat zij hier mee bezig waren, hoorden de mannen slippende banden en zagen een auto tegen de vangrail botsen en daarna met een enorme vaart tegen de achterkant van de vrachtwagen. Hierbij raakte zeker n persoon gewond waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Uiteindelijk hebben de personen zelf het voertuig kunnen verlaten.

Gladheid;

Op dat moment waren er op zeker al vijf plekken op de A12 in de omgeving van Bodegraven ongevallen gebeurd. Deze waren allemaal zonder letsel waarna het voor de bergers overuren maken was.

Uiteindelijk werd door de meldkamer GRIP 1 afgegeven vanwege de gladheid, bij veel meldingen kwam er standaard in het bericht voor de betreffende hulpdiensten er bij te staan dat er extreme gladheid was.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten