Middelbrand legt loods in de as aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp

Hoofddorp, 12 februari 2012

Tegen middernacht kreeg de brandweer een melding van een brand in een loods aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. De loods die op een bouwplaats stond stond geheel in brand waarop de brandweer snel naar middelbrand opschaalde.

Door het snel ter plaatse komen van de brandweer heeft zij de naast gelegen loodsen en gebouwen kunnen sparen. De brandweer had de brand snel onder controle. De spullen die in de loods lagen zijn allemaal verbrand en de loods kan als verloren worden beschouwd.

De oorzaak van de brand is onbekend.

 

Fotografie: Daniel van Straeten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten