Aanrijding tussen auto en fietser Nieuwe Offemweg Noordwijk

Noordwijk, 15 februari 2012

Vandaag rond 16:45 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Nieuwe Offemweg te Noordwijk.

De fietser is nagekeken in de ambulance, maar het is onbekend of deze is meegenomen. De bestuurder van de auto heeft aan blaastest moeten doen waaruit bleek dat hij alcohol ophad. Deze persoon werd aangehouden en moest op het politiebureau een definitieve blaastest afleggen waarna proces-verbaal opgemaakt zal worden.
Het weggedeelte waar het ongeval heeft plaatsgevonden is korte tijd afgesloten geweest.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten